Indkøbskurv
0
Til toppen af siden

Om os

Om

Kontakt os

Betingelser & Satire

Cookies & GDPR

FAQ

Bag Vinbamsen

 

Bag Vinbamsen står Sam & Veronica. To venner der begge var trætte af vinabonnementerne på markedet.

Der manglede et lækkert, sjovt og simpelt alternativ.

Et alternativt abonnement der ikke tilbød 6-12 vine ad gangen, men små kasser som alle, selv dem med et lille vinforbrug, kunne nå at drikke på en måned.

Og så var vi ærlig talt lidt trætte af at skulle ’lade som om’ at vi vidste alt muligt om vin, for at føle os berettigede til at kunne lide god vin.

Derfra opstod idéen om Vinbamsen: 
Den fiktive vinanmelder der skriver alt det alle tænker, men ingen tør sige højt.

 

For let’s face it – vi kan ikke alle være vin sommelier’er eller vinbloggere.

Vinbamsens filosofi er, at man ikke behøver vide noget om vin, for at kunne nyde god vin. 

Derfor er Vinbamsens koncept nøje udtænkt til at berige lige nøjagtig dit vinunivers, om du er vinkender eller ej!

Vi har allieret os med landets bedste vinforhandlere, for at finde de lækreste flasker – uden at du skal røre en finger.

Følg Vinbamsen på de sociale medier, og brug hashtagget #vinbamsen. Måske kommer din anmeldelse op på vores side.

Vi ser frem til at dele dejlige vinbamseøjeblikke med dig!Kontakt os

Vinbamsen.dk

 

Du er velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på siden,

eller på: 

info@vinbamsen.dk

www.facebook.dk/vinbamsen

Du kan også benytte dig af kontaktformularen hér ved siden af.

Vinbamsen har jo en del at se til, med alle de anmeldelser den drikker sig igennem – men vi lover at den bestræber sig på at besvare dig så hurtigt som muligt!

 

VINBAMSEN
en del af
Falken Productions v/Sam Moody Toft-Høj
Greve Landevej 108
2670 Greve
CVR-nr.: 27281281
Etableringsår: 2003

Kontaktformular

Din Email

Dit Navn

Dit spørgsmål

FAQ

Hvad er en Vinbamse?

En Vinbamse er en følelse. En følelse der breder sig i din krop, når du drikker god vin.

Kender du det, når du åbner en spændende flaske, tager en tår, og mærker varmen brede sig? Lige nemlig – det er dén følelse vi mener. Du får dejlig farve i kinderne. Du knapper skjorten op i halsen, eller smider den langærmede bluse. Måske ryger skoene af, og benene smækkes op. Du får lidt lettere til grin. Du ser pludselig lidt lysere på livet. Dine bekymringer letter som en tåge. Du får generelt skuldrene ned. Dine tænder bliver blålige. Jep, nu er du en Vinbamse!

Vinbamsen er desuden den fiktive person der skriver vores anmeldelser. Vinanmeldelser du med garanti aldrig har set mage!

Hvad er Vinbamsens koncept?

Vinbamsen er et helt nyt koncept indenfor vinabonnementer. Vi forhandler gode priser hjem på lækre kvalitetsvine, så du slipper for besværet.

Du modtager hver måned en kasse med:

- To vine, du ikke på forhånd ved hvad er. De to vine du modtager er nøje udvalgt af Vinbamsen og vores samarbejdspartnere. Formålet er at give dig gode vinoplevelser, uden at du skal tage stilling til andet end hvilken slags vin du vil have.

- Vinbamsens aldeles utraditionelle og satiriske anmeldelser af vinene. Disse anmeldelser skal gerne give dig et smil på læben, og hjælpe os alle til at få god vin ned på jorden. Det er nemlig noget af det Vinbamsen synes er aller vigtigst: Vin skal være hyggeligt, sjovt, berigende, inkluderende og forkælende - for alle, uanset niveau af vinforståelse! 

- En kort faktuel, beskrivelse og serveringsanbefaling til vinene. Ikke noget floskelbåret lirum-larum vinsprog som ingen af os alligevel forstår. Måske er du også så heldig at Vinbamsen ligefrem foreslår en film eller noget der passer til vinen, ja sågar en beklædning der gør sig ekstra godt når du drikker den.

Vinbamsen er med andre ord for voksne, hvad kinderæg er for børn: En forkælende overraskelse i 3 trin!

Hvor lang er leveringstiden?

Det kommer an på hvornår du bestiller. Vi afsender vores abonnementspakker én gang om måneden. Vi tilstræber altid at denne afsendelse ligger indenfor de sidste 10 dage af hver måned.. Derefter går der 1-5 leveringsdage alt efter, hvor i landet du bor.

Når du opretter dit abonnement, kan du se, hvornår vi sender næste gang.

Desuden kan du også inde på ’Min Side’ se, hvornår din næste kasse afsendes.

Hvorfor skal jeg vælge lige nøjagtig Vinbamsen?

Vinbamsen er noget for dig, hvis du kan genkende én eller flere af følgende scenarier:

- Du står i supermarkedet og kan ikke overskue hvilken vin du skal vælge. Måske kommer du til at vælge en vin du havde glemt, at du allerede har prøvet.

- Du er træt af de billigt '50kr. vine' man finder i de fleste supermarkeder.

- Du er glad for god vin, men kan ikke helt forstå det avancerede og til tider snobbede vinsprog som vinuniverset flyder over af. Måske synes du det er liiiiiiiidt fjollet.

- Du kan lide smagen af dejlig vin, men går ikke vildt meget op i detaljerede beskrivelser af smagsnuancer, man som almindelig vindrikker alligevel sjældent kan smage.

- Du drikker ind imellem vin, men kan ikke nå at drikke 4-6-12 flasker vin om måneden, som er hvad de fleste andre vinabonnementer på markedet tilbyder. Måske er du single, måske er du ældre, måske drikker du bare små eller moderate mængder vin.

- Du har lyst til altid at have en god vin på hylden, enten til en bestemt anledning, som gave, eller når naboen/vennerne/svigerfamilien pludselig kommer forbi - men du orker ikke selv at gå på jagt efter den.

- Du har lyst til at prøve nye vine, men ved simpelthen ikke hvor du skal begynde. Du ender derfor altid med de samme druer, det samme land eller de samme vingårde.

- Du mener egentligt at god vin er for alle, og ikke bare er forbeholdt den rige del af befolkningen eller de uddannede vin sommelier’er.

Var der noget du kunne genkende?
Hurra og velkommen til!

Hvorfor skriver i satire-anmeldelser?

Vinbamsen vil gerne gøre op med det til tider selvhøjtidelige og snobbede vinunivers.

Vi benytter os derfor af grænseoverskridende og humoristiske anmeldelser af de vine du modtager via Vinbamsens abonnementer. Anmeldelserne er skrevet som et fiktivt og satirisk indspark i vinanmelderuniverset, som Vinbamsen gerne vil give et frisk pust - og for at give dig et smil på læben.

Vi håber endda at du vil være med til at revolutionere vinanmelderuniverset! Skriv gerne dine egne anmeldelser af de vine du drikker, og brug #vinbamsen. Måske ender din anmeldelse på vores hjemmeside.

Du kan også deltage i vores løbende konkurrencer:
Læg et billede op og brug hashtagget #vinbamsen når du modtager/smager på vores vine, eller tag et billede af dit yndlings vinbamseøjeblik – dér hvor du rigtig føler dig som en vinbamse. En gang om måneden modtager det bedste opslag en gratis kasse efter eget valg (rød eller hvid).

Hvilke vin-kategorier tilbyder i?

Vi tilbyder hele året rundt:
En rødvinskasse
En hvidvinskasse
En rød- og hvidvinskasse
Og så en dobbeltkasse bestående to rødvin og to hvidvin

I det varme halvår udbyder vi derudover
En rosévinskasse
En regnbuekasse bestående af tre vine: en rødvin, en hvidvin og en rosévin


Kan jeg skifte vin-kategori?

Ja, det kan du. Du skal dog være OBS på, at dit valg bliver låst hen imod slutningen af måneden, da vi her laver indkøb og pakker kasser. Når først vores kasser er leveret, kan du frit skifte vin-kategori til din næste kasse. Du kan altid se hvornår din deadline for vinvalg er, ved at gå ind på ’Min Side’.