Indkøbskurv
0
Til toppen af siden

Vinanmeldelser

Prøv Vinbamsens Vinabonnement

For kun 248 kr. kan du én gang om måneden få gode kvalitetsvine og sjove vinanmeldelser. Du kan sammensætte rødvin, hvidvin og rosévin som det passer dig.

BALLOON NERO D'AVOLA, RØDVINOh no, slet ikke en vin for mig. Jeg tror det er noterne af cedertræ, føj den er gennemtrængende. Sådan rigtig våd, lidt røget og muggent træværk. Ej det' gas, jeg kan ikke smage cedertræ som de kloge ellers mener den har noter af. Men jeg ved, at jeg ikke kan lide den. Den er nemlig sur og besk og alt for dominerende i hele min krop. Øv. Det er skide ærgerligt, for kan faktisk godt lide konceptet med at flasken er helt og aldeles pakket ind i papir! Genialt til de lande hvor det er forbudt at drikke på gaden.. Jeg prøver at drukne den til en Counter Strike kamp. Sådan en gang virtuel død og ødelæggelse plejer at kunne tvinge hvad som helst ned i ren excitement.

Vinbamsepotentiale: ⁠🚫

#balloonnerodavola #italy #italianwine #italianred #vinipose
#redwine #vino #winelover #winery #winetime #winetasting #winelovers #instawine #wineoclock #wines #winestagram #drinkbetterwine #vinbamsen #verdensnemmestevinabonnement #drinkitalian #italianwines #winesofitaly

Prøv Vinbamsens prøvepakke fra 148 kr.

Læs flere vinanmeldelser