Indkøbskurv
0
Til toppen af siden

Vinanmeldelser

Prøv Vinbamsens Vinabonnement

For kun 248 kr. kan du én gang om måneden få gode kvalitetsvine og sjove vinanmeldelser. Du kan sammensætte rødvin, hvidvin og rosévin som det passer dig.

HEIMBERGER ALSACE RIESLING VIELLES VIGNES, HVIDVIN


Dejlig frisk og syrlig. Citrus-agtig faktisk. Jeg har en veninde, der hårdnakket påstår at Riesling altid er sød. Hun aner ikke, hvad hun snakker om, og jeg er snart træt af at diskutere med hende. Jeg tror, jeg stopper denne ned i halsen på hende næste gang hun kommer til bridge.

Menu-wise kan den anbefales til jordbær eller fisk eller blomkål. Men også til svin eller pasta eller parisertoast, eller hvad du nu lige har ved hånden.
En god vin er en vin, som du kan drikke til hvad som helst. Den vil bare gerne drikkes. Og det kan jeg garantere for, at denne gerne vil. Den popper nærmest sig selv, så meget glæder den sig til at blive drukket.

Vinbamsepotentiale: ⁠✅

Læs mere og tilmeld dig vores vinabonnement på www.vinbamsen.dk
#vinbamsen #vino #winelover #whitewine #winery #winetime #winetasting #winelovers #instawine #wineoclock #wines #winestagram #winedown #drinkbetterwine #ilovewine #winelife #vin #hvidvin #wine #drinkwine

Prøv Vinbamsens prøvepakke fra 148 kr.

Læs flere vinanmeldelser