Indkøbskurv
0
Til toppen af siden

Vinanmeldelser

Prøv Vinbamsens Vinabonnement

For kun 248 kr. kan du én gang om måneden få gode kvalitetsvine og sjove vinanmeldelser. Du kan sammensætte rødvin, hvidvin og rosévin som det passer dig.

DOMAINE PREIGNES LE VIEUX CHARDONNAY, HVIDVIN


Knas tør hvidvin. Servér den til en fed og cremet pastaret, eller dejlige, olierede, grillede grøntsager. For halsen skal altså have lidt smørelse, ellers bliver du helt hæs, når du har tømt flasken. Og nu lyder det umiddelbart, som om jeg taler den ned. Men den er faktisk skide god! Den er super lækker, og passer perfekt til de lyse sommeraftener. Den er bare IKKE sød som en Asti, så min unge studine-kusine blev noget lang i masken, da hun bællede hele flasken jeg stak hende, da hun hoppede ned fra studentervognen. Jeg plejer at give hende Asti.. Sorry ? Jeg har lovet hendes forældre at holde hendes hår i nat, når hun kommer hjem. Det bliver ikke et kønt syn. Men hey. Hurra for ungdommen!
Vinbamsepotentiale: ⁠✅
___________________________________
En del af Vinbamsens vinkasser.

Læs mere og tilmeld på www.vinbamsen.dk

#studenterleif #hurraforungdommen #chardonnay #vinbamsen #vino #winelover #whitewine #winery #winetime #winetasting #winelovers #instawine #wineoclock #wines #winestagram #winedown #drinkbetterwine #ilovewine #winelife #vin #hvidvin #whitewine #wine #drinkwine

Prøv Vinbamsens prøvepakke fra 148 kr.

Læs flere vinanmeldelser