Indkøbskurv
0
Til toppen af siden

Vinanmeldelser

Prøv Vinbamsens Vinabonnement

For kun 248 kr. kan du én gang om måneden få gode kvalitetsvine og sjove vinanmeldelser. Du kan sammensætte rødvin, hvidvin og rosévin som det passer dig.

JUWEL GRAUBURGUNDER, HVIDVIN


Nu kommer så en lidt anderledes anmeldelse. For jeg kan ligeså godt være ærlig med det samme: En flaske er ikke nok. Undskyld. Har du gæster, eller skal du spille fandango kommer denne vin til at mangle mindste én makker, - for er du gal, hvor er der hul i bunden.

Den er tør, men rund, let og meget, meget elskelig. Og så skulle jeg hilse fra en meget begejstret vinsommelier-type og sige, at den "i den grad kan serveres uden mad". Hvor ofte er det lige, at man drikker en vin, der er så perfekt at connaisseurs'ne ligefrem anbefaler, at man drikker uden mad? Det siger ikke så lidt!

Vinbamsepotentiale: ⁠✅
___________________________________
En del af Vinbamsens vinkasser

Læs mere og tilmeld på www.vinbamsen.dk

#grauburgunder #germany #tyskland #tyskvin #juwelwine vinudenmad #vinbamsen #vino #winelover #whitewine #winery #winetime #winetasting #winelovers #instawine #wineoclock #wines #winestagram #winedown #drinkbetterwine #ilovewine #winelife #vin #hvidvin #whitewine #wine #drinkwine

Prøv Vinbamsens prøvepakke fra 148 kr.

Læs flere vinanmeldelser