Indkøbskurv
0
Til toppen af siden

Vinanmeldelser

Prøv Vinbamsens Vinabonnement

For kun 248 kr. kan du én gang om måneden få gode kvalitetsvine og sjove vinanmeldelser. Du kan sammensætte rødvin, hvidvin og rosévin som det passer dig.

ROCKSAND SHIRAZ, RØDVIN


Klassisk dørstopper vin: Kraftig flaske der kan bruges som dørstopper. Og det siger jo ikke meget om vinen, eller gør det? For med denne flaske passer det faktisk godt! Den ER nemlig kraftig og har voldsomt meget lækker fylde af.. Jah. Bær i hvert fald. Mere nåede jeg ikke at smage fordi min bordherre drak som et hul i jorden i går aftes. Det korte bekendtskab jeg havde (1 glas, tak Jørgen) var rigtig godt og kan anbefales. Kan også se at folk på vivino er hysterisk glade for den... Måske var det derfor Jørgen gik til makronerne, han er en af de der tabere, der kun går efter hvad vivino siger, og ikke har nogen mening selv. Sådan er vi andre ikke, vel? Nej, nemlig. Vi ved totalt, hvad vi snakker om.

Vinbamsepotentiale: ⁠✅
___________________________________
En del af Vinbamsens vinkasser

Læs mere og tilmeld på www.vinbamsen.dk

#rocksand #shiraz #portugal #portugesewine #redwine #vino #winelover #winery #winetime #winetasting #winelovers #instawine #wineoclock #wines #winestagram #drinkbetterwine #vinbamsen #verdensnemmestevinabonnement

Prøv Vinbamsens prøvepakke fra 148 kr.

Læs flere vinanmeldelser