Indkøbskurv
0
Til toppen af siden

Vinanmeldelser

Prøv Vinbamsens Vinabonnement

For kun 248 kr. kan du én gang om måneden få gode kvalitetsvine og sjove vinanmeldelser. Du kan sammensætte rødvin, hvidvin og rosévin som det passer dig.

LA CHIUSA BARBERA RUBICONE, RØDVINFyldig læder og smag af eg, mørke bær, lette gardiner.... Skulle man tro, at jeg ville skrive, hvis jeg vidste noget om vin. Men det gør jeg ikke, så jeg skriver: Dejlig rødvin, ret kraftig, ikke en saftevand. Min kære far synes, at den smager rigtig godt, og giver ham associationer til tvebakker fra baggårdene på Vesterbro. Og han har lidt ret, der er noget tvebakke over den?! Er det normalt for vin? Lækkert er det!
Nåh, hvis vi skal gå tilbage til fagtermer, så er der ikke klunkegardiner i glasset, de minder mere om gode rullepersienner fra gardinbussen. Og det er jo på mange måder mere moderne hér i 2021!

Vinbamsepotentiale: ⁠✅
___________________________________
En del af Vinbamsens vinkasser

Læs mere og tilmeld på www.vinbamsen.dk

#lachiusa #barberarubicone #italien #italy #italyred #italianwine #vinoitaliano #redwine #vino #winelover #winery #winetime #winetasting #winelovers #instawine #wineoclock #wines #winestagram #drinkbetterwine #vinbamsen #verdensnemmestevinabonnement

Prøv Vinbamsens prøvepakke fra 148 kr.

Læs flere vinanmeldelser