Indkøbskurv
0
Til toppen af siden

Vinanmeldelser

Prøv Vinbamsens Vinabonnement

For kun 248 kr. kan du én gang om måneden få gode kvalitetsvine og sjove vinanmeldelser. Du kan sammensætte rødvin, hvidvin og rosévin som det passer dig.

LISTEL GRAIN DE GRIS ROSÉ, ROSÉVINKlassisk supermarkedvin! Den er fin nok til prisen, men også rimelig prollet. Den stråler ikke ligefrem klasse. Den stråler mere 'Jeg er godt klar over at jeg er en sut, men fuck dig, lad mig nyde min vin i fred ved gadekæret'... Så hvis det er det udtryk du har behov for at udstråle, er det jo helt fint!
Hvis ikke, skal du måske overveje at hælde den over i noget andet. Fx en drikkedunk hvid du vil være sporty... Eller en vase. Så udstråler du godt nok et lidt mere loco udtryk, men i det mindste ikke det prollede originaludtryk.. Ligemeget hvad, så går den da an i mangel af bedre en søndag eftermiddag, men så heller ikke mere end det.

Vinbamsepotentiale: ⁠🚫

Ps. Og undskyld det rystede billede, damen ved siden af mig ved gadekæret var meget ivrig for at få en tår..

#listel #graindegris #supermarkedsvin #pinkwine #rosewine #chilledwine #wineallday #roseallday #summerwines #deliciouswine #vinbamsen #verdensnemmestevinabonnement
#vino #winelover #winery #winetime #winetasting #winelovers #instawine #wineoclock #wines #winestagram #winedown #drinkbetterwine #ilovewine #winelife #topwines #vin

Prøv Vinbamsens prøvepakke fra 148 kr.

Læs flere vinanmeldelser