Indkøbskurv
0
Til toppen af siden

Vinanmeldelser

Prøv Vinbamsens Vinabonnement

For kun 248 kr. kan du én gang om måneden få gode kvalitetsvine og sjove vinanmeldelser. Du kan sammensætte rødvin, hvidvin og rosévin som det passer dig.

CUVÉE DISSENAY CHARDONNAY, HVIDVIN


Mikroorganismer. Mikroorganismer?! Ej nu stopper legen. Det kan sguda ikke være en vinnote! Er der nogen der pranker?! Gær kan jeg gå med til.. Måske også ost. Men "Mikroorganismer" som en note-betegnelse for en vin. Det er sgu for meget! "Denne vin har da den umiskendelige smag af mikroorganismer bla bla bla" *Klasker en flad hånd i panden* 🤦
Her kommer hvad du rent faktisk skal vide, hvis du står og kigger på flasken i Irma: Denne vin er en chardonnay. Den er tør og syrlig, smager ikke af sød blomstereng. Drik den hvis du er til friske hvidvine, ikke hvis du forventer Ananas Breezer. Bum.
Indskudt bemærkning ift. billedet: Jeg havde indkøbt den til generalforsamling forleden. Så det er altså ikke fordi jeg helt alene drikker en masse vin fra et kantinerullebord. Det stoppede jeg med i 00erne.

Vinbamsepotentiale: ⁠🚫

#chardonnay #france #frenchwine #frankrig #mikroorganismerminbare
#vinbamsen #vino #winelover #whitewine #winery #winetime #winetasting #winelovers #instawine #wineoclock #wines #winestagram #winedown #drinkbetterwine #ilovewine #winelife #vin #hvidvin #whitewine #wine #drinkwine

Prøv Vinbamsens prøvepakke fra 148 kr.

Læs flere vinanmeldelser