Indkøbskurv
0
Til toppen af siden

Vinanmeldelser

Prøv Vinbamsens Vinabonnement

For kun 248 kr. kan du én gang om måneden få gode kvalitetsvine og sjove vinanmeldelser. Du kan sammensætte rødvin, hvidvin og rosévin som det passer dig.

FOOTSTEPS ZINFANDEL RESERVE, RØDVINWauw, god vin, sådan lidt... Krydret? Nogen her ved bordet nævner ligefrem kanel. Det aner jeg ikke. Når noget smager af kanel i min verden, taler vi enten risengrød eller FIREBALL! Har i smagt FIREBALL? Fuck, det er sindssygt. Din hjerne bliver helt skudt af i en heftig, skrigende, kanelrus... Nårh, charmerende ellers.

For at vende tilbage til denne vin. Den er rar, kraftig og blød, og etiketten er jo en plakat værdig. Jeg har læst på gågel, at det er Quentin Tarantino der har tegnet etiketten, og at det er Leo og Brad der sætter fodspor i sandet. Så meget desto større grund til at elske den!

Vinbamsepotentiale: ⁠✅
___________________________________
En del af Vinbamsens vinkasser

Læs mere og tilmeld på www.vinbamsen.dk

#zinfandel #usa #americanwine #tarantinovin #redwine #vino #winelover #winery #winetime #winetasting #winelovers #instawine #wineoclock #wines #winestagram #drinkbetterwine #vinbamsen #verdensnemmestevinabonnement #drinkitalian #italianwines #winesofitaly

Prøv Vinbamsens prøvepakke fra 148 kr.

Læs flere vinanmeldelser