Indkøbskurv
0
Til toppen af siden

Vinanmeldelser

Prøv Vinbamsens Vinabonnement

For kun 248 kr. kan du én gang om måneden få gode kvalitetsvine og sjove vinanmeldelser. Du kan sammensætte rødvin, hvidvin og rosévin som det passer dig.

PONTE LUNGO ARMANO ROSSO, RØDVINYes mand! (Er det mere politisk korrekt med "Yes menneske!"?) Mega god og kraftig rødvin. For en gangs skyld en kraftig rødvin der ikke er særlig sur og besk, den er saftevandet men som sagt, møg kraftig. Er du lidt i tvivl om hvorvidt du kan lide rødvin... Så er det ikke her du skal starte. Og vil du gerne have en rødvin der som en skruetvinge af ren beskhed sætter sig dunkende i din tinding, er det heller ikke her du skal starte. Denne rødvin smører hele din krop som blåbærsuppen fra Emil fra Lønneberg, bare med promille! Simpelt hen en "JÆTTEBRRA VIJN", som Emils far ville have råbt.

Vinbamsepotentiale: ⁠✅
___________________________________
En del af Vinbamsens vinkasser

Læs mere og tilmeld på www.vinbamsen.dk

#pontelungo #italienvin #italianwine #vinoitaliano #blåbærsuppe #emilfralønneberg #redwine #vino #winelover #winery #winetime #winetasting #winelovers #instawine #wineoclock #wines #winestagram #drinkbetterwine #vinbamsen #verdensnemmestevinabonnement #drinkitalian #italianwines #winesofitaly

Prøv Vinbamsens prøvepakke fra 148 kr.

Læs flere vinanmeldelser