Indkøbskurv
0
Til toppen af siden

Vinanmeldelser

Prøv Vinbamsens Vinabonnement

For kun 248 kr. kan du én gang om måneden få gode kvalitetsvine og sjove vinanmeldelser. Du kan sammensætte rødvin, hvidvin og rosévin som det passer dig.

CHATELAIN BAUDIN LE PETIT GRANDE CUVEE , RØDVIN


Dejligt fransk glas. Og med en fransk etikette som de gør sig bedst. Helst avancerede navne med avancerede krummelurer og avanceret beskrivelse. Og så naturligvis beskrevet som den bedste vin nogensinde. Så er det ægte fransk.
Jeg synes ikke dette er den bedste vin nogensinde, det kan jeg ligeså godt melde ud med det sammen. Så er forventningerne afstemt. Men den er god alligevel! Blød og mørk og måske lidt krydret. Men! Ikke en frikadellevin! Mere en ragout-vin eller en bearnaise-vin. Noget der er lidt sværere at lave end frikadeller. Jeg piskede for resten min egen bernaisen forleden, nej hvor var det hårdt! Jeg var så smadret i piske-armen, at jeg måtte drikke min vin med den anden hånd hele aftenen. Vildt eventyr!

Vinbamsepotentiale: ⁠✅

Læs mere og tilmeld dig vores vinabonnement på www.vinbamsen.dk
#redwine #vino #winelover #winery #winetime #winetasting #winelovers #instawine #wineoclock #wines #winestagram #drinkbetterwine #vinbamsen #verdensnemmestevinabonnement

Prøv Vinbamsens prøvepakke fra 148 kr.

Læs flere vinanmeldelser