Indkøbskurv
0
Til toppen af siden

Vinanmeldelser

Prøv Vinbamsens Vinabonnement

For kun 248 kr. kan du én gang om måneden få gode kvalitetsvine og sjove vinanmeldelser. Du kan sammensætte rødvin, hvidvin og rosévin som det passer dig.

HONORE VERA RIOJA, RØDVIN


Flot lilla tone med en næse af frisk plukket rød frugt og let tørret krydderurter. Efter noget tid i glasset fanges jordede noter. I munden er den let læskende og fornuftig tør holdt oppe af tydelige tanniner. Eftersmagen er kort men tanninerne bliver hængende.

Ja, det lyder jo klogt og herligt. I virkeligheden er det slet ikke mig, der har skrevet det, jeg er tyv stjålet denne beskrivelse fra det store internet. For flot lyder det da! Og fjollet samtidig! Og også ret dumt egentligt.

Et fantastisk eksempel på de vinanmeldelser, jeg ikke kan udstå. For hvad er det for et snobbet sprog? Slap dog af og kom ned på jorden til os andre! Essensen er jeg dog enig i. Den er tør og mørk og krydret.

Vinbamsepotentiale: ⁠✅

Læs mere og tilmeld dig vores vinabonnement på www.vinbamsen.dk
#redwine #vino #winelover #winery #winetime #winetasting #winelovers #instawine #wineoclock #wines #winestagram #drinkbetterwine #vinbamsen #verdensnemmestevinabonnement

Prøv Vinbamsens prøvepakke fra 148 kr.

Læs flere vinanmeldelser