Indkøbskurv
0
Til toppen af siden

Vinanmeldelser

Prøv Vinbamsens Vinabonnement

For kun 248 kr. kan du én gang om måneden få gode kvalitetsvine og sjove vinanmeldelser. Du kan sammensætte rødvin, hvidvin og rosévin som det passer dig.

SECRET DE LUNÉS VIOGNIER 2017, HVIDVIN


En pleaser-hvidvin, der tilsyneladende tilpasser sig hvad end du indtager. Den synes at al maden på menukortet er helt fint... Ligesom den dér kvinde/mand du datede engang, som talte dig efter munden, og var enig i alt hvad du sagde, og grinede af alle dine jokes, og var flink og flot, men i virkeligheden også lidt bopbop hvis du skulle gå op og ned ad hende/ham resten af dit liv. Så efter nogle dejlige måneder, besluttede du dig for at slå op, og runde det hele af med med den gyldne forklaring: 'Det er ikke dig den er gal med, det er mig'..
Sådan opfører denne hvidvin sig. For der ER ikke noget galt med den. Det er bare... Den tilpasser sig stort set alt hvad du spiser, uden at overdøve og uden at være helt kedelig. Og det er jo rigtig fint alt sammen. En stabil vin. En behagelig vin. En nem vin. Men vil du giftes med den? Nok ikke...
Tak for dejlig vin, og videre til den næste!
Vinbamsepotentiale ✅

Prøv Vinbamsens prøvepakke fra 148 kr.

Læs flere vinanmeldelser