Indkøbskurv
0
Til toppen af siden

Vinanmeldelser

Prøv Vinbamsens Vinabonnement

For kun 248 kr. kan du én gang om måneden få gode kvalitetsvine og sjove vinanmeldelser. Du kan sammensætte rødvin, hvidvin og rosévin som det passer dig.

JANARE FALANGHINA DEL SANNIO, HVIDVINSe nu her. En genial sensommerbasker! Eller efterårsbasker. Men bare fordi det er ved at blive efterår, skal det ikke stoppe dig fra at nyde god hvidvin, for denne vin passer til begge årstider. Satme smart!
Nogen har omtalt den med følgende citater: 'Sød uden at være sød'; 'Smager af skovbunden fra Rude Skov'; 'Smagfuld og bliver ikke hængende i munden'.
Jeg er enig! Den er virkelig god - dog har jeg et spørgsmål til HVORFOR nogen ved, hvordan Rude Skov smager? Og hvordan smager man forskel på den og f.eks. Gribskov? Ja, vinanmelderuniverset er en forunderlig størrelse... Skriv gerne lige hvis I smager en anden specifik skov når i drikker denne smagfulde sag. Det er da interessant viden...

Vinbamsepotentiale: ⁠✅
___________________________________
En del af Vinbamsens vinkasser

Læs mere og tilmeld på www.vinbamsen.dk

#janare #italien #italy #italywine #italianwhite #skovvin #vinbamsen #vino #winelover #whitewine #winery #winetime #winetasting #winelovers #instawine #wineoclock #wines #winestagram #winedown #drinkbetterwine #ilovewine #winelife #vin #hvidvin #whitewine #wine #drinkwine

Prøv Vinbamsens prøvepakke fra 148 kr.

Læs flere vinanmeldelser