Indkøbskurv
0
Til toppen af siden

Vinanmeldelser

Prøv Vinbamsens Vinabonnement

For kun 248 kr. kan du én gang om måneden få gode kvalitetsvine og sjove vinanmeldelser. Du kan sammensætte rødvin, hvidvin og rosévin som det passer dig.

DARK HORSE CHARDONNAY, HVIDVIN


Var jeg en hestepige før? Nej.
Er jeg en hestepige nu? JA!
Og bare lige for opklaring: En mand kan sagtens være en hestepige. Alle kan være hestepiger!
Super god og ret kraftig hvidvin. Den skal jo smage af noget, også selvom du har hele næsen fuld af hestestald. Det kræver en fyldig drue at hamle op med lugten af cirkus. For jeg går ud fra at den skal drikkes på en rideskole, jeg står i hvert fald her i Brande Sportsrideklub og sniffer stald-lugten mens jeg gurgler hvidvin. Jeg har endda dækket op med porcelæn, krystalglas og det hele. Og jeg skulle hilse fra ridemødrene - de vil HERRE gerne have en slat hvidvin op i deres termokopper, aldrig har stemningen da været mere let og løssluppen på en rideskole. Altså uden at det blev upassende, det andet vil jeg ikke udtale mig om. Horray for the 'merican Dark Horse Whitewine!
Vinbamsepotentiale ✅
___________________
Indgår i Vinbamsens Maj-kasser
Læs mere på www.vinbamsen.dk

#darkhorse #chardonnay #californianwine #californianwhite #americanwine #rideskolevin #fuldgalop #yeehaaaa #hvidvin #whitewine #wine #winetime #winelover #wineoclock #vin #vinbamsen

Prøv Vinbamsens prøvepakke fra 148 kr.

Læs flere vinanmeldelser