Indkøbskurv
0
Til toppen af siden

Vinanmeldelser

Prøv Vinbamsens Vinabonnement

For kun 248 kr. kan du én gang om måneden få gode kvalitetsvine og sjove vinanmeldelser. Du kan sammensætte rødvin, hvidvin og rosévin som det passer dig.

THE BLACK STUMP DURIF SHIRAZ, RØDVIN


Nu tænker du nok 'Rødvin med skruelåg, det er alt for skraldet til mig!' Men her har du så månedens udfordring: Glem at du skruer den op, sid evt. med en gammel korkprop i hånden imens, og duft og smag dig så igennem denne eventyrvin! Ja, den er lækker, ikke? Hvis du så samtidig kigger på etiketten imens du hører Fyrtøjet på lydbog, og forestiller dig at heksen er lidt bimmelim. SÅ har du underholdningen, endda for hele familien (børnene må nok nøjes med gåsevin)! Okay det var voldsomt mange ting på én gang; Nuldr en korkprop, drik vin, kig på etikette, hør fyrtøjet, tænk på en fuld heks. Ja, ingen har sagt at det er let arbejde at være vinentusiast. Men fedt, det er det!
Vinbamsepotentiale ✅
___________________
En del af Vinbamsens Maj-kasser
Læs mere på www.vinbamsen.dk

#blackstumpdurif #shiraz #australia #australianwine #eventyrvin #skruelågftw #hcandersen #villeelskeden #rødvin #redwine #wine #winetime #winelover #wineoclock #vin #vinbamsen

Prøv Vinbamsens prøvepakke fra 148 kr.

Læs flere vinanmeldelser