Indkøbskurv
0
Til toppen af siden

Vinanmeldelser

Prøv Vinbamsens Vinabonnement

For kun 248 kr. kan du én gang om måneden få gode kvalitetsvine og sjove vinanmeldelser. Du kan sammensætte rødvin, hvidvin og rosévin som det passer dig.

GUERRILLERO BODEGAS TEMPRANILLO MAS QUE VINOS, RØDVIN


Jeg er ikke den tålmodige type når det kommer til vin. Jeg åbnede denne og tænkte "den er da lidt stiv i betrækket". Men så ringede Hjørdis fra Vojens og så snakkede vi i henved halvanden time - HVOR JEG GLEMTE MIN VIN. Men det var faktisk okay, for den åbnede sig op og blev mere blød og faktisk enormt rar. Min bedre halvdel fik også et glas da han kom hjem, og beskrev den som 'en vild hund, men så giver den sig hen som en rolig stemningsfuld gulvmåtte'. Jeg ved sgu ikke hvad han hentyder til. Eller hvad han har rendt rundt og lavet i sin ungdom. Hvad er overhovedet en stemningsfuld gulvmåtte... Hvis han ville have haft en gulvmåtte herhjemme, skulle han have giftet sig med Laila i stedet for mig. Men vi er enige om at den er god!

Vinbamsepotentiale: ⁠✅

Læs mere og tilmeld dig vores vinabonnement på www.vinbamsen.dk
#redwine #vino #winelover #winery #winetime #winetasting #winelovers #instawine #wineoclock #wines #winestagram #drinkbetterwine #vinbamsen #verdensnemmestevinabonnement

Prøv Vinbamsens prøvepakke fra 148 kr.

Læs flere vinanmeldelser