Indkøbskurv
0
Til toppen af siden

Vinanmeldelser

Prøv Vinbamsens Vinabonnement

For kun 248 kr. kan du én gang om måneden få gode kvalitetsvine og sjove vinanmeldelser. Du kan sammensætte rødvin, hvidvin og rosévin som det passer dig.

MOLTO FORTE VINO ROSSO D'ITALIA, RØDVINEn ordentlig bassemand. Herhjemme har den kælenavnet 'Murersvend'. Det er både praktisk og pirrende at kalde sine vine for kælenavne på den måde, for man kan både tale helt offentligt om et voldsomt vinforbrug uden at nogen løfter et øjenbryn, og man kan lave små lumre henvisninger under en ellers sober middagssamtale med den sure onkel og tante til bords..
'Skat, jeg har fundet en ny murersvend der er meget billigere end de sidste vi prøvede! Skal jeg købe ham?' - råbt i Remaettusinde / 'Murersvenden har endelig gjort klar til at der bliver lagt rør ind. Det må vi undersøge i aften' - sagt da Lise og Poul var på besøg. Og så skal jeg da ellers lige love for at der blev lagt rør ind natten igennem..
Vinbamsepotentiale: ⁠✅
___________________________________
En del af Vinbamsens vinkasser

Læs mere og tilmeld på www.vinbamsen.dk

#italy #italien #italywine #vinoitalia #merlot #murersvend #remaettusinde #redwine #vino #winelover #winery #winetime #winetasting #winelovers #instawine #wineoclock #wines #winestagram #drinkbetterwine #vinbamsen #verdensnemmestevinabonnement #drinkitalian #italianwines #winesofitaly

Prøv Vinbamsens prøvepakke fra 148 kr.

Læs flere vinanmeldelser