Indkøbskurv
0
Til toppen af siden

Vinanmeldelser

Prøv Vinbamsens Vinabonnement

For kun 248 kr. kan du én gang om måneden få gode kvalitetsvine og sjove vinanmeldelser. Du kan sammensætte rødvin, hvidvin og rosévin som det passer dig.

HORIZON DU SUD PINOT NOIR, RØDVINMånedens bællevin, den har netop vundet min egen interne konkurrence. Temaet var tempelridderen, så jeg sad i kutte med fakler ude i Gribskov og bællede magtfulde vine med magtfulde etiketter mens jeg spiste mad med fingrene, tilberedt over bål. Det var en magisk aften! Også selvom en skræmt børnefamilie skyndte sig at pakke sammen i shelteret ved siden af. Der står altså ikke noget om at man ikke må køre temafester i skoven, og de kunne jo bare have joinet. Der var vin og steg nok til alle! Tempelridderne var jo kendt for at være inkluderende og meget socialt anlagt.
Vinbamsepotentiale: ⁠✅
___________________________________
En del af Vinbamsens vinkasser

Læs mere og tilmeld på www.vinbamsen.dk

#frankrig #france #pinotnoir #frenchwine #vinfrancais #horizondusud #tempelridderne #shelter #sheltervin #redwine #vino #winelover #winery #winetime #winetasting #winelovers #instawine #wineoclock #wines #winestagram #drinkbetterwine #vinbamsen #verdensnemmestevinabonnement #drinkitalian #italianwines #winesofitaly

Prøv Vinbamsens prøvepakke fra 148 kr.

Læs flere vinanmeldelser