Indkøbskurv
0
Til toppen af siden

Vinanmeldelser

Prøv Vinbamsens Vinabonnement

For kun 248 kr. kan du én gang om måneden få gode kvalitetsvine og sjove vinanmeldelser. Du kan sammensætte rødvin, hvidvin og rosévin som det passer dig.

SCARANTO GARDA PINOT GRIGIO, HVIDVIN


Dejlig mild hvidvin, smager lidt af honning. Rigtig fin til en efterårstur på legepladsen. Og nu tænker du måske, at jeg er lidt besat af at drikke vin på legepladser. Det er jeg sådan set ikke, men man kan blive lidt træt af kun at møde fulde bæverding-mennesker eller unge butiksassistenter, når man er ude at socialisere. En helt ny verden har åbnet sig efter, jeg begyndte at tage vin med på diverse legepladser. Jeg medbringer altid dem, der smager af saftevand/honning - man bliver i sådan et dejligt humør. Det passer knapt så godt med dem, der smager af levertran, det er sjældent en succes at råbe og skrige af fremmede børn.

Vinbamsepotentiale: ⁠✅
___________________________________
En del af Vinbamsens vinkasser

Læs mere og tilmeld på www.vinbamsen.dk

#vinbamsen #vino #winelover #whitewine #winery #winetime #winetasting #winelovers #instawine #wineoclock #wines #winestagram #winedown #drinkbetterwine #ilovewine #winelife #vin #hvidvin #whitewine #wine #drinkwine

Prøv Vinbamsens prøvepakke fra 148 kr.

Læs flere vinanmeldelser